Produkt dnia
Mąka migdałowa 1000g.
Mąka migdałowa 1000g.

29,99 zł

Cena regularna: 39,99 zł

Najniższa cena: 29,99 zł
szt.
Nasiona Chia 1000g
Nasiona Chia 1000g

23,49 zł

szt.
Ksylitol 1000g
Ksylitol 1000g

30,90 zł

Cena regularna: 39,99 zł

Najniższa cena: 39,99 zł
szt.
Mieszanka studencka 1000g.
Mieszanka studencka 1000g.

23,49 zł

Cena regularna: 24,49 zł

Najniższa cena: 23,49 zł
szt.
Orzechy brazylijskie 1000g
Orzechy brazylijskie 1000g

48,77 zł

Cena regularna: 59,99 zł

Najniższa cena: 41,97 zł
szt.
Orzechy nerkowca 1000g.
Orzechy nerkowca 1000g.

37,97 zł

Cena regularna: 45,49 zł

Najniższa cena: 36,97 zł
szt.
Pistacje prażone solone 1000g
Pistacje prażone solone 1000g

47,99 zł

Cena regularna: 57,49 zł

Najniższa cena: 46,99 zł
szt.
Pistacje łuskane niesolone 1000g
Pistacje łuskane niesolone 1000g

89,77 zł

Cena regularna: 96,00 zł

Najniższa cena: 85,49 zł
szt.
Migdały Kalifornijskie 1000g
Migdały Kalifornijskie 1000g

31,77 zł

Cena regularna: 38,90 zł

Najniższa cena: 29,99 zł
szt.
Erytrol 1000g
Erytrol 1000g

17,44 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 13,49 zł
szt.

Cake pops na halloween - jak zrobić ciastka na patyku ?

Cake pops na halloween - jak zrobić ciastka na patyku ?

Cake pops- co to jest?

 Cake pops to małe kulki wykonane z ciasta, często pięknie udekorowane i  umieszczone na patyczkach. W języku polskim określamy je mianem "ciasto na patyku". Cake pops nie tylko zachwycają podniebienia swoim smakiem, ale także stanowią efektowną ozdobę stołu. Są doskonałe na różne rodzaje przyjęć, zwłaszcza dla dzieci. Jak więc przygotować te modne cake pops?

 

Do ich przygotowania możesz wykorzystać domowy biszkopt, gotowe biszkopty lub pozostałości po wypiekach ciast lub muffinek. Nasza propozycja cake popsów jest mocno orzechowa. Do ich przygotowania użyłam naszego bestsellerowego kremu orzechowego - 100% orzech arachidowy oraz drobno posiekanych orzechów arachidowych oraz serka mascarpone. Pamiętaj o tym aby orzeszki były drobno posiekane. 

 

Składniki: 

Polewa : 

 

Zmielony biszkopt dokładnie połącz z pastą orzechową, orzechami i serkiem mascarpone. 

Z gotowego ciasta uformuj kulki. Rozpuść niewielką ilość czekolady w mikrofali lub kąpieli wodnej. Końcówkę patyczka zanurzy w czekoladzie i włóż w środek kulki, dochodząc mniej więcej do jej połowy. 

Ułóż cake pops na blaszce patyczkami do góry włóż do zamrażalnika i pozostaw do schłodzenia na 30 minut. W międzyczasie przygotuj pozostałą część polewy. Każdy cake pops zanurz pojedntczo w czekoladzie odczekujac aż zleci jej nadmiar. Odstaw na kilka minut do schłodzenia. Udekoruj.

 

 

 

 

 

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl